Saturday, 6 February 2010

DAH JADI ANTIK DAH.....................

DAH JADI ANTIK..................


Ini adalah handphone pertama ibu guru.
Usianya ............... emm, kalau sekolah dah tingkatan 3.
Saiznya, panjang 6.5 inci, beratnya.......... x sure tapi berat juga la
Jadi bahan ketawa anak-anak.
Kata mereka
" Ibu tak segan guna handphone tu "
Walau apa pun banyak jasanya kepada pemiliknya






Ini adalah koleksi yang menjadi kesayangan ibu guru.
Yang guna sekarang tak ada dalam pic. sebab guna untuk
snap pic di atas.





IBU GURU MASIH DI SINI................................... HARAP-HARAP DAPAT LA BB PADA BIRTHDAY YANG AKAN DATANG.........

8 comments:

maiyah said...

hehe.. sy dlu pakai telepon tok kadok tu tp x smpan pun

pak long said...

salam buat ibu guru...
paling cun anpon 3310....tahan lasak

Erna said...

banyak nya talipon ibu guru..simpan semua pulak tu sebagai koleksi..saya pun ada yang mula2 tu..tapi hilang..kat pasaraya...

iBu...gUru said...

salam maiyah,
ibu simpan. sebab kalau trade-in
kat kedai cam bagi saja kat toke
kedai tu.........

iBu...gUru said...

salam pak long
he..he..he..org tempat kita
pangge 3 sekupang.en.suami pi
market letak dlim raga moto pun
x hilang

iBu...gUru said...

salam erna
yang first tu paling sayang.....
aritu x rosak tapi susah nak dpt
baterinya

abu muaz said...

Salam puan. Saya juga masih simpan hp yang mula diguna dulu. Siemen(betulke ejaan ni)..... panjangnya sama macam Ericson di atas tu.Walau dah jatuh ratusan kali tapi ia tetap teguh memberi khidmatnya.

amalhaj said...

assalamualaikum ibu guru!
banyak bebeno henpon tu leh buat pameran kat anak cucu. paling lasak & paling hebat 3310 (33 sekupang).