Saturday, 12 June 2010

JADUAL HARI SABTU.................... LETIH NYER......

Memenuhi Undangan Perkahwinan

( 1 )

Sepupu En. suami
Nurul Ashikin Abd. Azid
&
Mohd. Hafizan Mokhtar

( Selamat Pengantin Baru )



( 2 )

Kawan Sekolah Ibu

Cik gu Noor Hafizzah Abdul Latif & Cik gu Aziz Ramli
(Moga Bahagia Ke anak cucu)



( 3 )

Anak kawan En. Suami

Noora Ashikin Mohd. Hashim
&
Sabli bin Omar
Sampai lewat pengantin pun dah tak ada
( Selamat Pengantin Baru)


( 4 )

Nama pengantin pun tak sempat nak tengok kat banner
Adik kawan En.suami semasa kat Sek Izuddin Shah Ipoh

(Selamat Berbahagia)


( 5 )
Ke rumah mertua
On The Way tu sempat lah......





( 6 )

Sampai ke No: 54 Jalan Pekaka 4 ,11.00 malam


IBU GURU MASIH DI SINI.......................... TIDUR LEWAT LAYAN WORLD CUP USA VS ENGLAND



10 comments:

Pn Kartini said...

Salam BU..:)

Bila cuti mmg sinonim dgn kenduri kawin kan..:):)
Mmg memenatkan bila lam sehari tu 3-4 kenduri kena hadir...aduhaii..tapi yg nak tabik springg tuu..sempat pula ekk tidur lewat tgk bola!!!:):):)

Pe2..moga akak sht di sana:)

kak Erna said...

Ibu guru..memang meletihkan..walaupun kita cuma pergi makan2 kenduri..nasib baik dapat bersantai kat tepi pantai kan..hilang sikit letih tu...

Rozali said...

Assalamualaikum ibu guru

Alhamdulillah sudah menunaikan yg wajib, letih sikit tak apa le

nanti giliran ibu guru mengawinkan anak2 pulak

layan juga WC

Wassalam

iBu...gUru said...

salam Tini
mula tu happy england score minit ke4, layan lagi sampai us score dah x tahan dah mata .......... pagi tengok result seri 1 - 1......... lega

iBu...gUru said...

salam kak erna
yg bestnya pi kenduri tu dpt jmpa kawan2 bukan nak makan sangat. makan nasi rumah yg first aja. yg lain tu minum2 ja

iBu...gUru said...

salam atuk rozali
mudah2an turn kita nanti ramai kawan yg dtg meraikan......... tapi lambat lagi kot ..... rasanya 4, 5 tahun pun belum tentu... bdk2 sekarang dah ada degree nak sambung master. apa2 pun terpulang kat depa

maiyah said...

pak pak kebung kebung kebung
knyangggggg porut..

iBu...gUru said...

salam maiyah
kompang pun x ori dah..........

pak long said...

salam...
berkenan dengan org bejubah merah...jangan marah mama...gurau jer..

iBu...gUru said...

salam pak long
kat situ la org pangge ban pecah . ramai gak org mancing..........