Thursday, 31 March 2011

MINGGU VOTEK


REKACIPTA
Definisi - Satu proses penghasilan atau pengubahsuaian sesuatu produk untuk memenuhi keperluan pengguna. Idea yang dihasilkan adalah unik dan mempunyai nilai komersial.

MINGGU VOTEK

Dipertanggungjawabkan untuk menyelaraskan salah satu aktiviti iaitu :

PERTANDINGAN REKACIPTA MASAKAN
Tajuk : Rekacipta Makanan Berasaskan Keledek
Tarikh: 30 Mac 2011
Masa : 12.30 - 2.00 ptg


Penyertaan secara kumpulan ( 2 orang ) Terbuka kepada semua pelajar sekolah kita jer..............
Berminat !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sila hubungi Pn. SaHa



INILAH BEBERAPA HASILNYA
RESEPINYA DALAM EN3 AKAN DATANG













IBU GURU MASIH DI SINI ................... BERBAKAT JUGA BUDAK-BUDAK NI.......... RESEPI CIPTAAN MEREKA MEMPUNYAI NILAI KOMERSIAL................... BOLEH DIBUAT PENAMBAHBAIKKAN.............. KREATIF DAN INOVATIF

12 comments:

missgee said...

Buk,
Nampak sedap dan kreatif
Lebih berbakat dari sy.. :)

P/s: Masakan tue mesti berasakan keledek??

Pn Kartini said...

semuanya nampak yummyyyyy:):)
kreatif!

Kunang-Kunang said...

Assalamualaikum IbuGuru,

Tahniah, pandai anak-anak murid tu yer. Mereka ni semua ada bakat tinggal diasuh jer.

kak Erna said...

ibu guru..semuanya nampak sedap dan kreatif..
anak murid cik gu ke yang masak tu..berbakat memasak nampaknya..

iBu...gUru said...

missgee ........ mmg sedap, para juri rasa sampai terasa la kenyang. mmg kreatif ibu pun tak sangka..... ya......... keledek jadi mesti lebih kurang 70%

iBu...gUru said...

salam tini .......mmg yummyyyy... puding tu ........ boleh dibuah penambahbaikkan.... kalau keledek purple lagi menarik.....

iBu...gUru said...

w.salam kak ani......... ada resepi yang kita tak sangka dia orang boleh cipta. ada satu tu, mereka guna buah mangga muda sebagai inti...... boleh di komersialkan atau gantikan dgan epal hijau .... rasa mmg sedap

iBu...gUru said...

salam kak erna........ semua pelajar buat ...cikgu jadi juri jer. kreatif sangat budak2 form 4 & 5 ni

pak long said...

salam buat ibu....
hai...bulih jadi agen koi keledek la macam ni....

iBu...gUru said...

salam pak long......... boleh jer pak long...... cadangan yg baik tu. nanti nak masuk pasaran frozen food...

MulutPayau said...

Berbakat dan kreatif betul anak murid ibu guru...Tak sangka ya..

sal said...

kreatif betul budak2 ni yee..

berselera tengok...