Friday, 30 April 2010

LAGU DARI KAK PAH

Lama tak buat en3 lagu....................
Lagu ini untuk semua yang singgah kat blog ibu
Terutama kengkawan yang kat sekolah yang merupakan

SILENT READER
Kasmawaty
Serina
Ustazah Niza
Chah
Sekdah
Nazrah
Cik gu Arman

DAN YANG SELALU DI INGATI DAN DIRINDUI

THEH SIEW IMM
( nape lama tak hantar baju.........merajuk ke........)



Empat dara................. bukan 3 jer
(Su, Zura, Wahida, Linda)


Jom kita dengar lagu dari
KAK PAH




IBU GURU MASIH DI SINI............ KAT RUMAH TAK ADA ANAK DARA.........TARUNA JER.....

8 comments:

a kl citizen said...

mesti kengkawan senang hati dengar lagu ni...

pak long said...

salam..
kita berkenan senyuman amoi tu...

abu muaz said...

masih ada lagike dara -dara yg manis rupanya dan elok perangainya kini?

maiyah said...

tersenyum ngan lgu ni..

iBu...gUru said...

tu la mesti depa suka dengaq lagu dari kak pah depa..........

iBu...gUru said...

salam pak long,
lu aa kalau mau jumpak itu amoi, lu p sana itu SMK sli kulau, bg selai.pak long amoi tu dari kelate... selalu berbaju kurung dan kebaya....... kalau dengaq dia cakap x kata amoi. my bestfren bila dia tkaq rasa kehilangan sangat

iBu...gUru said...

salam en. abu,
ada lagi......... ramai lagi.w.pun ramai yg jadi tah apa2 tapi ramai lagi yg baik2 yg buat kita terharu...dah la cantik, bersopan dan cerdik pulak tu.....tau bergatai langsung (istilah kami cikgu2 kat sek)..... berkenan sangat......kita ibubapa & guru jgn jemu terus mendidik

iBu...gUru said...

salam maiyah
senyum jgn x senyum....... senyum sorang2 pun tak pa........ asalkan kita hepy...........