Friday, 2 July 2010

MAJLIS PERSARAAN KAK MAS

PN. HAJAH MASRAH BT. OTHMAN

Kak Mas merenung jauh............
sedih dan sayu untuk
meninggalkan bidang perguruan yang telah diceburi
selama 32 tahun.
Kak Mas adalah seorang guru ERT dan KHB
4hb Julai genap usia kak Mas 58 tahun.
Masih sihat kadang-kadang kelihatan berbasikal bersama pelajar .
Ibu Guru agak rapat dengan kak Mas kerana satu panitia.



KAK MAS........
Jasa Mu akan sentiasa dikenang oleh semua warga sekolah.
25 tahun disini banyak kenangan manis terpahat dihati kak Mas.



Kak Mas bersalaman dengan pelajar-pelajar


Kak Mas bersama Tuan Pengetua Puan Hajah Hatun bt. Idris
dan pentadbir-pentadbir sekolah


Jamuan guru-guru bersama Kak Mas


Tengok cikgu-cikgu lelaki tak sporting langsung.................


Ini bukan kak Mas ............. kawan-kawan kak Mas


MOGA KAK MAS BAHAGIA DIHARI-HARI MENDATANG
BERSAMA KELUARGA TERCINTA



IBU GURU MASIH DI SINI................................... DAH 23 TAHUN DAH KAT SINI..... AKAN MENGIKUT JEJAK KAK MAS JUGA BILA TIBA MASA NANTI

18 comments:

Rozali said...

Assalamualaikum Ibu Guru

saya tumpang nak ucapkan selamat bersara pd cikgu mas

jasa guru tetap dikenang

Wassalam

Insan Marhaen said...

adat dunia. yang datang akan pergi.

sonata anak kancil said...

selamat bersara buat cikgu Mas...
semoga sentiasa sihat walafiat

Cik Yang said...

Salam Cikgu Mas !! Selamat bersara " Welcome to our Club" He he he~~ Kelab2 orang dah bersara. Tahniah kerana dapat menamatkan perkhidmatan penuh!! Rasanya kumpulan 1 bersara 58tahun nih.

ibuintan said...

salam..mengambil kesempatan juga mengucapkan selamat bersara kepada cikgu Mas..
semoga terus sihat dan berbahagia bersama keluarga

nadz said...

Assallamualaikum cikgu,

Selamat bersara buat cikgu Mas.

Ibu guru pula..minat betul ngan merah-merah ..cantik sangat.
..tahniah.

kak Erna said...

salam ibu guru..sampai masa kita juga akan mengikut jejak kak mas..selamat bersara untuk cik gu mas..
rasa macam pernah tengok je kawan kak mas yang sorang tu..yang almari baju nya penuh dengan warna itu je..he ..he...

roha said...

salam bu guru...saya dah letak link blog cikgu di blog saya, sudi kiranya cikgu letakkan link blog saya di sini...terima kasih...

Aida Ali said...

Sesungguhnya bersara itu benar....! Selamat Bersara buat kak Mas

iBu...gUru said...

salam atuk rozali
........ tak pernah lupa jasa, tanpa guru siapalah kita

iBu...gUru said...

salam IM
yang pergi tak kembali .........

iBu...gUru said...

salam cik gu yang
ya lahlah ni kumpulan pertama pencen 58

iBu...gUru said...

salam nadz
nak buat cam na nadz......... nampak merah trus berkenan

iBu...gUru said...

salam roha
tima kasih......... nanti ibu link blog roha kat bllog ibu

iBu...gUru said...

salam ibu intan
amin...... moga kak mas sihat2 disamping keluarga

iBu...gUru said...

salam kak erna
tah la kwn kak mas tu mmg minat sangat warna......

iBu...gUru said...

salam cikgu aida
ya sesungguhnya bersara itu benar.... cikgu macam baca talkin plak........... nanti akan tiba turn kita plak

iBu...gUru said...

salam sak
amin............. moga kak ma sihat2 saja